2012-11-02 17:24:03• hírek • Szatmár.ro

Ezüstérmes a Sportklub csapatban is

A kadett tőrözők országos bajnokságán csapatban is összejött az ezüstérem a Sportklubnak.

Előbb Bogdan Dascalunak jött össze az ezüstérem a Bukarestben megrendezett, 17 éven aluliaknak, azaz kadett korosztályúaknak tartott országos bajnokságon, majd a szatmári Sportklub tőrözői csapatban is a dobogó második fokáig jutottak.

A Bogdan Dascalu, Bodó Benjámin, Sebastian Flucuş és Iulian Aldea összetételű csapat a hatszereplős mezőnyben előbb a Ploiesti-i CSS-vel akadtak össze, s a megszerzett 45-23-as győzelemmel már a döntőben is találták magukat. A döntő másik szereplője - ahogy azt mindenki várta - a Steaua első csapata volt, a fővárosiak pedig 45-29 arányban győzték le File Attila, Lengyel Éva és Izsáki Arnold legényeit. 

„Hát sajnos megint csak az ezüstérem jutott, a fiúk rosszul vívtak, így a döntőben simán kikaptak. Pedig a junior ob döntőjében ez a csapat megverte a Steauát, amely most még gyengébb is volt, hiszen hiányzott Mihai Predescu" - összegzett File Attila.

A bajnokságban szombaton és vasárnap a lányoké lesz a főszerep. Előbb az egyéni versenyre, a hét utolsó napján pedig a csapatversenyre fog sor kerülni. Ardeleanu Zsuzsa, Simona Surducan és Dan Suta versenyző tanítványai: Varga Anett, Bujer Regina, Erdei Réka, Adriana Haidu és Alexandra Lazin.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: